Constructie van self storage faciliteiten

Inredning

De constructie van self storage faciliteiten is een uitgebreid proces dat het ontwerp, de installatie van opslagruimtes en de montage van opslagboxen omvat.

De interieurinrichting van self storage omvat alle elementen die bijdragen aan de volledigheid en consistentie van het self storage-opslagcentrum. Een doordacht ruimtelijk plan, hoogwaardige materialen, moderne montagemethoden en ervaren monteurs garanderen het succes van het self storage-centrum. Als ervaren producent van self storage faciliteiten streven we naar perfectie in elk detail om een efficiënte en moderne omgeving voor zelfbediening opslag te creëren.

Het ruimtelijk plan wordt zorgvuldig opgesteld met aandacht voor efficiënt ruimtegebruik, ergonomische indeling en moderne montage van opslagboxen met oog voor veiligheid.

DEUREN

We bieden Hi - Security deuren aan met een enkele of dubbele vleugel die openen tot een breedte van 750 mm of 1000 mm. We garanderen de hoogste kwaliteit, onze deuren zijn stevig, veilig en licht.

SCHEIDINGSWANDEN

De scheidingswand is gemaakt van plaatstaal bedekt met een laag aluminium-zink legering, waardoor het vier keer beter bestand is tegen corrosie dan verzinkt staal. Veilige verbindingen tussen de wanden zorgen voor geen scherpe randen of uitstekende elementen, wat zorgt voor comfortabel gebruik van de ruimte.

VEILIGHEIDSROOSTER

Om opslagruimtes te beveiligen en te ventileren, gebruiken we verzinkte roosters met afmetingen van 50 mm x 50 mm. Dit zorgt voor veilige afsluiting van de boxen en tegelijkertijd voor luchtstroom en toegang tot verlichting.

LICHT PLAFOND

Voor een uniforme afwerking gebruiken we plafondpanelen. We gebruiken ze ook om gangpadverlichting, noodverlichting, bewakingssystemen, kabelgoten en brandmelders te monteren. Dit zorgt voor een esthetische afwerking die aantrekkelijk is voor de klant en een samenhangend beeld creëert.Voor een uniforme afwerking gebruiken we plafondpanelen. We gebruiken ze ook om gangpadverlichting, noodverlichting, bewakingssystemen, kabelgoten en brandmelders te monteren. Dit zorgt voor een esthetische afwerking die aantrekkelijk is voor de klant en een samenhangend beeld creëert.

BESCHERMENDE PLINT

Deze plint versterkt de muren effectief en beschermt ze tegen krassen en deuken, bijvoorbeeld door transportwagens. We bieden een 2 mm geribbelde aluminiumplaat aan met een kenmerkend patroon. De beschermende plint wordt permanent langs gangpaden en in hoeken gemonteerd. Het is een uitstekende beschermende barrière die schade voorkomt en tegelijkertijd een visueel effect van solide afwerking geeft.

GANGSysteem

Onze methoden voor het organiseren van de ruimte voor self storage stellen ons in staat om de indeling van de boxen volledig aan te passen aan elke ruimte. We gebruiken geen extra constructies, wat gepaard gaat met extra kosten, omdat alle wanden zelfdragend zijn. Dit stelt ons in staat om perfect aan de projectvereisten te voldoen met een optimale benutting van de ruimte.

KLUIZEN

Lockers zijn een uitstekende oplossing om de ruimte voor self storage optimaal te benutten. Waar geen full-size box kan worden geplaatst, stellen we lockers voor die populair zijn bij klanten. Benut elke meter van je self storage-centrum goed en genereer inkomsten.

ENTRESOL

Bij Steel Art gebruiken we graag alle vrije ruimte. Als één niveau van boxen niet genoeg is, is het de moeite waard om extra verdiepingen met boxen op een entresol te plaatsen. Het kan grote belastingen dragen ondanks de lichte constructie en het is zelfdragend en kan op elke plaats worden geplaatst. Belangrijk is dat de constructie van de entresol geen extra belasting voor het gebouw vormt.

VEILIGHEID

Veilige self storage-boxen zijn onze prioriteit. Solide constructie van boxen gemaakt van plaatstaal bedekt met een aluminium-zink legering maakt ze bestendiger tegen corrosie dan verzinkt staal en zorgt voor duurzaamheid, waardoor opslag gedurende vele jaren mogelijk is.

Bovendien maken we gebruik van de meest geavanceerde elektronische sloten die betrouwbaarheid en volledige automatisering bieden bij het openen en sluiten van boxen met een smartphone.

Toezicht met 24/7 toegang tot camera's en opnames is de beste manier om de veiligheid in een self storage-centrum te verbeteren. Het is ook een uitstekend hulpmiddel voor controle en toezicht in een onbemand self storage-centrum.

self storage installers

 

(+48) 668 174 381 info@steelart.com.pl

Steel Art Sp. z o.o.
Miedziana 15a, 0-321 Katowice
telefoon: (+48) 668 174 381
e-mailen: info@steelart.com.pl

Steel Art Contractor S.L. 2024 Alle rechten voorbehouden Ontwerp & Constructie Go4web.pl
Back to Top